Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

  • 04/04/2022

Het bedrijf waar ik voor werkte werd opeens verkocht aan een multinational. Op dat moment had ik het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon. Ik ging op zoek naar mijn eigen klanten. In het begin gaf ik enkel opleidingen, vooral aan Adsolut-klanten en hielp ik KMO’s om efficiënter aan de slag te gaan met hun administratie en de digitalisering van hun bedrijf. Ondertussen ben ik ook partner van verschillende softwarepakketten die ik verkoop en geef ik opleiding en advies.

 

 

Startende ondernemers; met Bryo geslaagd

Als beginnende ondernemer heb je vaak nood aan extra begeleiding en praktijktips om jouw zaak – met bijbehorende producten of diensten – succesvol uit de startblokken te doen schieten.

Bryo, de Voka-community voor startende ondernemers, biedt je extra gemoedsrust en comfort. Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen start-up. Naast de bijeenkomsten brengen we jou in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo-coach.

Maak nu kennis met onze verschillende trajecten StandUp, StartUp en ScaleUp voor een startersbegeleiding op maat!

Meer info: klik hier

Door digitalisatie verhoog je je efficiëntie. En er zijn heel weinig bedrijven die compleet gedigitaliseerd zijn.

LI - RECORE