Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Hybride werken: Ligt de sleutel in het flexibel kantoor?

Hybride werken: Ligt de sleutel in het flexibel kantoor?

  • 07/09/2021

Veel bedrijven overwegen de invoering van een nieuwe werkorganisatie na covid. Volgens een onderzoek van Multiburo onder 470 werknemers en managers in juni 2021 wil 87% vanaf september afwisselen tussen kantoor- en telewerken. Het is niet langer nodig om elke dag naar kantoor te komen, we gaan naar een mix van face-to-face en remote. Dus, wat te doen met onbezette kantoorruimte en werkplekken? Hoe de mix tussen kantoor en telewerk financieren en flexibiliteit verwerven? Eén oplossing: coworking spaces en flexibele kantoren.

Multiburo stelt 3 voordelen van deze ruimtes in 2021 voor.

  1. Flexibele contracten

Het is essentieel om uw budget onder controle te houden en de ruimte aan te passen aan de behoeften van uw onderneming. Flexibiliteit biedt modulariteit van de beschikbare ruimte aan (kantoren, coworking en vergaderzalen), mobiliteit dankzij een netwerk van adressen die ideaal gelegen zijn om te telewerken waar en wanneer u dat nodig hebt. Met à la carte oplossingen, zonder verbintenis of minimale verbintenisperiodes. En alles is schaalbaar, volgens de evolutie van uw activiteit.

  1. All-inclusive pakketten

Alles is inbegrepen in uw contract: kantoren, coworking, receptie, uitrusting, onderhoud, post en telefoonbehandeling, breedband internetverbinding,... U ontvangt één enkele, gedetailleerde factuur, waarvan het bedrag van maand tot maand vast blijft. De sleutelwoorden: transparantie en geen verborgen kosten.

  1.  Flexibele ruimtes om aan alle behoeften van een werkdag te voldoen

De sleutel tot een succesvolle werkdag? De verschillende ruimtes: ontspanning, concentratie, ontmoetingen, uitwisselingen, gezelligheid,... Door te kiezen voor flexibiliteit biedt u uw werknemers optimaal comfort aan met de mogelijkheid om hun werkomgeving te veranderen wanneer en waar ze maar willen, en om zich te ontwikkelen in een inspirerende en stimulerende omgeving. Gesloten kantoor, vergaderzaal, coworking, lounge, café, creatieve ruimte, telefoon bubbels... Alle ruimtes zijn direct beschikbaar, zonder extra investering.

Kies nu voor flexibiliteit!

 

Meer info op //www.multiburo.com

AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus