Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Humor is belangrijk!

  • 08/08/2023

Wie zijn nu de ondernemers die bij Voka – KvK Vlaams-Brabant aangesloten zijn en deelnemen aan de verschillende Plato-trajecten? Om dat te weten, vragen we hen naar hun persoonlijke visie, passie, carrière, interesses … Een beetje zoals op netwerkmomenten, alleen dan op papier en voor al onze lezers. Uit 50 vragen selecteert de ondernemer er willekeurig een paar. Het resultaat? Een mooi beeld van de mens achter de ondernemer. Deze keer zetten we Lisa Verstappen, business developer bij Dynaset, in de kijker.  

Je neemt deel aan de Plato-sessies Algemeen Management, wat vind je tot nu toe en wat wil je er verder uit halen? 

Het is van onschatbare waarde. Ik zit in zo’n positieve en enthousiaste groep en voel me ge­hoord en begrepen. Het is opmerkelijk dat we al­lemaal met vergelijkbare uitdagingen en groei­pijnen te maken hebben, ongeacht de omvang van de bedrijven. Door deze sessies samen met onze CEO Filip Brisaert te volgen, weten we dat we op dezelfde lijn zit­ten en dat we dezelfde doelen en prioriteiten nastreven. De professionele ondersteuning die we ontvangen, helpt ons om belangrijke beslissingen te nemen en effectieve stra­tegieën te implementeren. Ik kijk ernaar uit om nog meer concrete handvatten en waar­devolle inzichten te verwerven en ze direct toe te passen in de groei van Dynaset.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?  
Neem het leven niet te zwaar, geniet, lach en omring je met de juiste mensen. Het leven is kostbaar en het is belangrijk om ervan te genie­ten en nu en dan eens goed te lachen. Zo kan ik beter loslaten en onnodige stress en spanning verminderen. Humor is ideaal om vreugde en lichtheid te brengen. Bovendien heb ik geleerd me te omringen met de juiste mensen. Familie, vrienden, collega’s, zelfs  klanten, architecten of partners, ze geven me allemaal positieve ener­gie, ze inspireren en motiveren me wanneer ik het nodig heb. En wanneer zij het eens nodig hebben, zal ik er altijd voor hen zijn!

Welke job zou je graag eens voor een dag willen proberen?  
Ik ben zot van olifanten. Ik zou graag eens verzorgster willen zijn in een elephant sanctuary in Thailand, maar graag langer dan één dag. Omringd door mooi weer, prachtige natuur en superintelligente, zachtaardige reuzen.

Wat is je favoriete plek in de provincie Vlaams-Brabant en waarom?  
Mijn vrienden gaan lachen, maar het eerste dat in me opkomt, is de padelclub De Whezel in Elewijt. Jawel, daar voed ik meermaals per week mijn verslaving voor padel. 

 

Ontdek deze activiteiten voor groeiende ondernemingen

Plato - Food

Traject
Vlaams-Brabant

Deel kennis en ervaringen met andere ondernemers en breng de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling!Heb je nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere ondernemers die actief zijn in de voedingssector?

Locatie

Steenokkerzeel

Prijs

€1000 per jaar (excl. btw)

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing

Plato - Sales & Marketing

Traject
Vlaams-Brabant

Wil je jouw expertise als marketing/salesverantwoordelijke verdiepen en praktische tips krijgen van de andere deelnemers & experten? Dan is Voka Plato iets voor jou.

Locatie

Wemmel

Prijs

€1000
(excl. btw)

Plato - Next Generation

Traject
Vlaams-Brabant

Behoor je tot de jongere generatie van een familiebedrijf en zal je in de toekomst het bedrijf overnemen? Dan kan dit inspirerende groeitraject van Voka Plato jou het juiste duwtje in de rug geven!

Locatie

Steenokkerzeel

Prijs

€1250 (excl. btw)

Proximus

Artikel uit publicatie