Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hulshout hotspot tijdens Voka Openbedrijvendag 2022

Hulshout hotspot tijdens Voka Openbedrijvendag 2022

  • 28/01/2022

In samenwerking met het gemeentebestuur van Hulshout wil Voka Open Bedrijvendag de Hulshoutse ondernemers in 2022 extra in de kijker zetten.

In samenwerking met het gemeentebestuur van Hulshout wil Voka Open Bedrijvendag de Hulshoutse ondernemers in 2022 extra in de kijker zetten! Zo zal er een hotspot gecreëerd worden die duizenden geïnteresseerde bezoekers op de been zal brengen.

Het is de ideale gelegenheid om als bedrijf je verhaal te vertellen aan je buren, klanten, leveranciers, prospecten, werkzoekenden én overheden, kortom aan een zeer breed publiek. Ook het gemeentebestuur zelf zal een kijkje geven achter de schermen van een gemeentedienst.

Wist je trouwens dat je ook VIRTUEEL je deuren kan openen en deel kan uitmaken van de hotspot?

Waarom deelnemen?

Voka Open Bedrijvendag is het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen. Wil je werken aan je employer branding, is er reden tot feest (bijvoorbeeld een opening of jubileum), wil je een bepaald product in de kijker plaatsen, nood aan een positieve boost van je bedrijfsimago of vertel je graag je duurzame verhaal? Kies één reden of maak een combinatie en zet je deuren open op de eerste zondag van oktober!

Bovendien ontvang je als Hulshoutse onderneming bij inschrijving een exclusieve hotspotkorting* en worden er lokale acties op poten gezet!

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Contacteer

Tine Horsten

Manager Industrie

Full bio of Tine Horsten

Meer nieuws

Bouwen aan inclusieve werkvloeren? Dat nemen ze letterlijk bij Democo Group
Voka nationaal
Nieuws

Bouwen aan inclusieve werkvloeren? Dat nemen ze letterlijk bij Democo Group

In de dynamische wereld van de bouwsector heeft Democo Group zich weten te onderscheiden, niet alleen vanwege haar indrukwekkende projecten, maar ook vanwege haar sterke nadruk op inclusie op de werkvloer. Maak kennis met Silke Put, een ervaren kracht binnen de Democo Group-familie, die samen met HR-directeur Ilse Claes en haar team, een essentiële rol speelt in het bevorderen van een werkcultuur waarin diversiteit wordt omarmd en waar iedereen de kans krijgt om te excelleren.