Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hubo Limburg United lanceert Union of the Ring!

Hubo Limburg United lanceert Union of the Ring!

  • 02/02/2023

Al een aantal jaren werkt Hubo Limburg United aan het uitbouwen van een sterke business community, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United werd nog steeds in één adem vernoemt met ‘sponsor van de basket’.

Union of the Ring


Al een aantal jaren werkt Hubo Limburg United aan het uitbouwen van een sterke business community, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United werd nog steeds in één adem vernoemt met ‘sponsor van de basket’. Met ondersteuning van communicatiebureau Expliciet ging de club op zoek naar een eigen identiteit: een volwaardige business community, met uiteraard een blijvende link met het sportieve, maar ook zeer op zichzelf staand met kwalitatieve netwerkevents en zeer diverse mogelijkheden voor bedrijven. Onlangs werden de business partners van de club in avant-première meegenomen in het nieuwe verhaal: Union of the Ring. Union, the act of being joined together, want de samenhorigheid tussen de betrokken ondernemers is nu eenmaal enorm. Anderzijds the ring, vanzelfsprekend, want bij basketbal heeft men de ring nodig om te kunnen scoren. Net zoals Hubo Limburg United haar partners nodig heeft om te scoren. Onze partners moedigen de ploeg dan wel langs het plein aan, maar hun impact stopt niet bij wat er tussen de vier lijnen gebeurd. Volgend seizoen bestaat de club 10 jaar en we kijken er oprecht naar uit om er samen met onze members van Union of the Ring iets moois van te maken.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie