Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hubo Limburg United geeft het startschot van een nieuw sportseizoen

Hubo Limburg United geeft het startschot van een nieuw sportseizoen

  • 02/11/2022

Niet enkel op sportief vlak is het nieuwe seizoen van Hubo Limburg United goed gestart, maar ook tijdens de Officiële Ploegvoorstelling in Corda Campus werd er stevig gescoord!

Tijdens dit openingsevent maakten meer dan 100 Business Partners in primeur kennis met de spelers en staf en kregen ze de kans om nieuwe partners te leren kennen of bij te praten met bestaande connecties tijdens de Business Speeddate en netwerkreceptie achteraf. Een veelbelovende en leuke start van zowel sportief als netwerkseizoen 2022-2023! De club houdt vast aan structurele partnerships en een sterke hospitality-formule in samenwerking met Atelier V, maar spitst zich in deze onzekere tijden nog meer toe op  het ondersteunen van partners op maat en het verstevigen van haar Business Community.

Tijdens dit openingsevent maakten meer dan 100 Business Partners in primeur kennis met de spelers en staf en kregen ze de kans om nieuwe partners te leren kennen of bij te praten met bestaande connecties tijdens de Business Speeddate en netwerkreceptie achteraf. Een veelbelovende en leuke start van zowel sportief als netwerkseizoen 2022-2023! De club houdt vast aan structurele partnerships en een sterke hospitality-formule in samenwerking met Atelier V, maar spitst zich in deze onzekere tijden nog meer toe op het ondersteunen van partners op maat en het verstevigen van haar Business Community.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie