Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hubo Limburg United gaat een feestjaar tegemoet!

Hubo Limburg United gaat een feestjaar tegemoet!

  • 04/09/2023
Hubo Limburg United Tribune


Seizoen 23-24 van Hubo Limburg United is een jubileumeditie and it will be a good one! Wat 10 jaar geleden begon als een idee van een paar Limburgse ondernemers, is uitgegroeid tot vaste waarde binnen het sport- en netwerklandschap. 
Met heel wat bekende gezichten op én langs het plein maken we ons klaar om ons ook volgend seizoen op het hoogste niveau te laten gelden. Met de lancering van tal van nieuwe events, zoals het Business 3x3 Tournament op 22 september en een heus United Gala in het voorjaar, ziet de feestkalender er veelbelovend uit! Ook binnen onze Union of the Ring, de business community van de club, mogen we weer enkele nieuwe topbedrijven verwelkomen en zetten we met eigen communicatiekanalen nog meer in op het matchen van onze B2B-partners. De officiële kick-off? 22 september @ Corda Campus! Stay tuned!

www.hubolimburgunited.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie