Skip to main content
Map

HR Forum Gentse haven

  • 14/09/2022

Wil je met jouw bedrijf ook graag deel uitmaken van een vaste groep HR managers en zo het HR beleid van jouw bedrijf in de Haven naar een hoger niveau tillen?

5 keer per jaar verzamelt een groep HR verantwoordelijken van havenbedrijven zich in het HR Forum om ervaringen te delen rond actuele HR topics. 
 
Ervaringsuitwisseling rond thema’s zoals interne communicatie, retentiemanagement en een sterk onboardingbeleid, stonden dit voorjaar al op het programma, steeds onder begeleiding van een expert ter zake.

In 2022 stonden al heel wat topics op de agenda. We delen hier graag een paar take aways uit de laatste sessie rond Change en de rol van HR daarin.

Interesse om deel uit te maken van deze dynamische groep HR managers om zo het HR beleid van jouw bedrijf in de Haven naar een hoger niveau te tillen? 

Kom dan vrijblijvend kennismaken op 25 november in de namiddag, tijdens de laatste sessie van 2022. Vraag meer info bij Griet Santy (0491/35.26.29)

HR in change

Tijdens de sessie op 9 september jl. waren we te gast bij Volvo Group Truck Operations. We behandelden – samen met Hilde Brackeva van SBS Skill Builders – de rol van HR in change. Enkele take away’s uit deze sessie?

  • We onderscheiden verschillende soorten verandering, gaande van ontwikkeling met beperkte impact op de medewerkers tot heuse transformaties die ook een cultuurverandering met zich meebrengen.
  • Er bestaat een veelvoud aan veranderingsmodellen, zij kunnen een leidraad bieden in het managen van de verandering.
  • Succesvol veranderen is lastig. Een paar tips? Zorg voor korte, regelmatige quick wins, investeer in goede communicatie en zorg voor betrokkenheid van medewerkers.
hr forum sessie

 

Interesse?

Wil je met jouw bedrijf ook graag deel uitmaken van een vaste groep HR managers en zo het HR beleid van jouw bedrijf in de Haven naar een hoger niveau tillen? 

Op vrijdag 25 november in de namiddag vindt de laatste sessie van 2022 plaats. Heb je interesse om deel te nemen vanaf 2023 en wil je graag al eens proeven van dit sterk netwerk? We connecteren je die namiddag graag met de andere deelnemers van dit Havennetwerk én bij uitbreiding met HR managers uit andere regio’s in Oost-Vlaanderen.

Ben je HR Manager of Director bij een grote organisatie in Oost-Vlaanderen? Ben je verantwoordelijk voor de strategische uitbouw van het HR-beleid en stuurt u een HR-team aan? Ligt de organisatie in de Gentse haven? Maak dan deel uit van HR Forum voor Gentse havenbedrijven, meer info via deze link.
 
Vraag vrijblijvend meer info bij Griet Santy (0491/35.26.29).

Contactpersoon

Griet Santy

Groeitrajecten - Arbeidsmarkt

IMU - vzw - INNI
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
imu - vzw - bebat
imu - vzw - Baloise
MK - Advertentie Van Dessel
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Film Fest Gent 2023
Proximus
imu - vzw - tijd