Skip to main content
  • Nieuws
  • Houd jouw werk werkbaar dankzij de verhoogde KMO-portefeuille

Houd jouw werk werkbaar dankzij de verhoogde KMO-portefeuille

  • 17/11/2020

KMO's en vrij beroepers kunnen beroep doen op een steunbedrag van de Vlaamse overheid voor het volgen van professionele opleidingen en trainingen. Deze financiële steun is nu verhoogd voor de ondernemingen die hun volledige KMO-portefeuille in 2020 al opgebruikten. Het verhoogde steunbedrag kan worden ingezet om bij te scholen op vlak van werkbaar werk. Als erkende dienstverlener biedt Voka - KvK Limburg tal van opleidingen die in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille.

Als KMO wist je vast dat je kan rekenen op een steunbedrag voor het volgen van professionele opleidingen en trainingen. Als erkende dienstverlener biedt Voka - KvK Limburg tal van opleidingen die in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid verhoogt deze financiële steun voor de resterende periode in 2020 voor zij die hun volledige bedrag al hebben opgebruikt én die willen inzetten op werkbaar werk in hun bedrijf.*

Heb jij je steunplafond van dit jaar al bereikt? Maak dan gebruik van het verhoogde steunbedrag om als onderneming een versnelling hoger te schakelen op vlak van werkbaar werk.

*Voorwaarden

Komt jouw onderneming in aanmerking voor deze verhoogde steun?
Check hier alle voorwaarden of neem contact op met onze collega bieke.wegge@voka.be.

KMO-portefeuille

Ontdek hier alle resterende opleidingen van 2020

Contactpersoon

Bieke Wegge

Projectmedewerker

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo