Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Hospital Logistics breidt opslag-en distributiecentrum uit

Hospital Logistics breidt opslag-en distributiecentrum uit

  • 13/05/2020

Hospital Logistics breidt zijn opslag-en distributiesite uit. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistiek in de zorgsector. De werken voor het nieuwe magazijn zijn inmiddels gestart, en worden verwacht in de lente van volgend jaar klaar zijn. Daarna volgt een remake van de bestaande kantoren en magazijnen. Met deze investeringen wil het bedrijf zich wapenen voor de toekomst.

Het Aarschotse bedrijf bouwt een nieuw en GDP-proof (temperatuurmonitoring in opslagplaatsen) magazijn van 7.000 m2, op de site aan de Gaston Geenslaan. Deze nieuwbouw verhoogt de totale opslagcapaciteit tot 18.000 m2, goed voor 18 laadboxen in totaal. Aansluitend op deze werken zullen de bestaande kantoren en het 11.000 m2 grote huidige magazijn onder handen worden genomen. De voorlopige oplevering van het nieuwe magazijn is gepland tegen november/december dit jaar.

Al meer dan 20 jaar streeft Hospital Logistics naar de optimalisatie van de logistieke processen binnen elke zorginstelling die klant is bij het bedrijf. De onderneming biedt een logistieke oplossing aan op maat zodat de zorginstellingen al hun kostbare tijd kunnen investeren in de verzorging van hun patiënten of bewoners. Bij Hospital Logistics werken 230 mensen, 100 in de vestigingen in België en 130 medewerkers in de 4 Nederlandse vestigingen.

Bron

Het is wel druk, maar ook weer niet buitengewoon druk. Door de coronacrisis worden heel wat andere behandelingen of ingrepen in het ziekenhuis uitgesteld of verplaatst. Hierdoor is het volume aan werk bij Hospital Logistics min of meer stabiel gebleven. Net als iedereen hopen we dat de situatie snel zal normaliseren.

Rohnny Bamps, Facilitair Manager Hospital Logistics
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
imu - vzw - obd
Proximus
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - headoffice