Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hoofdkantoor Wit-Gele Kruis verhuist naar Hasselt

Hoofdkantoor Wit-Gele Kruis verhuist naar Hasselt

  • 02/11/2022

Het Wit-Gele Kruis Limburg verhuist zijn hoofdzetel van de Welzijnscampus in Genk naar het voormalige hoofdgebouw van CM in Hasselt.

Het Wit-Gele Kruis Limburg verhuist zijn hoofdzetel van de Welzijnscampus in Genk naar het voormalige hoofdgebouw van CM in Hasselt.

 

De verhuis staat gepland voor einde 2025. Momenteel zit de organisatie verspreid over 31 locaties in Limburg, waarvan 29 lokale afdelingen. In Hasselt komen de ondersteunende diensten, de logistiek en de twee Hasseltse afdelingen samen.

Voor de renovatie wordt een aanbesteding uitgeschreven. Aankoop en renovatie zijn gebudgetteerd op 27 miljoen euro. “Het nieuwe hoofdgebouw wordt in de eerste fase niet volledig ingenomen. De resterende 1000 m² willen we verhuren aan partners in de sector van de zorg, welzijn en innovatie”, zeggen algemeen directeur Nadja Vananroye en voorzitter Nyree Claes. 

Het Wit-Gele Kruis telt in Limburg 1833 medewerkers en heeft met al zijn thuiszorgactiviteiten een jaaromzet van 83 miljoen euro. Naast thuisverpleging kan je bij het Wit-Gele Kruis ook terecht voor voedingsadvies, perinatale zorg door vroedvrouwen, gezinszorg en personenalarmering.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie