Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • "Hier vonden al 50 talenten een nieuwe job"

"Hier vonden al 50 talenten een nieuwe job"

  • 20/09/2023

foto

Pami is de grootste onafhankelijke producent van kantoormeubelen in België. Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen door hun eigen duurzame productgamma te combineren met maatwerk en sterke partners. Al meer dan 65 jaar! Made in Belgium!

De familiale KMO evolueerde de afgelopen 65 jaar van ‘traditionele fabrikant van kantoormeubilair’ tot een ambitieuze ‘totaalinrichter van kantoorprojecten’. Met hun toekomstgerichte strategie groeide het bedrijf uit tot toonaangevende kantoorinrichter in de Benelux en marktleider in België, met 190 medewerkers en een omzet van 45 miljoen euro.

Met het binnenhalen van enkele mega-contracten versterkte Pami eind 2022 haar mooie groei. Deze nieuwe economische impuls bezorgde het personeel bijkomende werkzekerheid en zorgde in 2023 al voor de aanwerving van 50 nieuwe talenten. Geen evidentie in deze tijden! Ook in de nabije toekomst blijft de zoektocht naar talent doorlopen en staan ze bij Pami met open armen klaar om met al dat talent aan de slag te gaan.

Dat is Goede Zaken doen!