Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • "Hier distribueren wij 100% gerecycleerd kookgerei"

"Hier distribueren wij 100% gerecycleerd kookgerei"

  • 20/09/2023

foto

BergHOFF is een Belgisch merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. BergHOFF Belgium distribueert en vermarkt  BergHOFF in de Benelux. Onze passie voor koken en ons oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Het bedrijf in Beringen is meer dan enkel een leverancier van keuken- en kookgerei. BergHOFF brengt klanten de beste ontwerpen tegen de best mogelijke prijs. BergHOFF biedt de volledige kookervaring met een assortiment van kwaliteitsproducten. Het assortiment bestaat uit: kookpotten- en pannen, messen, bestek, servies, keukenaccessoires, oven-en bakgerei en BBQ’s en toebehoren.

Bij BergHOFF is duurzaam ondernemen ook een onderdeel van de dagelijkse werking van het bedrijf. Het doet er alles aan om naast de commerciële missie ook mens en natuur op de eerste plaats te zetten én te houden. BergHOFF lanceert heel wat nieuwigheden uit “recycled” basismateriaal. Daardoor kan je deze ook aankopen met ecocheques.

Dat is Goede Zaken doen!