Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Het Anker dingt ook mee naar Prijs Ondernemen 2019

Het Anker dingt ook mee naar Prijs Ondernemen 2019

  • 18/06/2019

deSter (Hoogstraten), een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, is het zesde bedrijf kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Kempen Noord vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

“Ik ben mooi in de val gelopen. Voka was hier zogezegd voor een interview voor het magazine Ondernemers. Dat vond ik al opvallend, omdat Voka Het Anker goed kent. Ze hebben mij toch mooi liggen”, zegt zaakvoerder Charles Leclef. “Ik zal deze award zeker tonen aan heel de groep. Want alleen zijn we niets. De award krijgt zeker een mooie plek in onze zaak.”


Voor Het Anker – dat niet alleen een brouwerij, maar ook een restaurant en hotel heeft - is 2019 al een mooi jaar. Op de Beer Awards werd - voor het tweede jaar op rij - de Gouden Carolus Whisky Infused tot beste bier verkozen. Het Anker werd ook laureaat van het jaar en Charles Leclef werd uitgeroepen tot persoon van het jaar.

Naar de finale
Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Vanaf maandag 10 juni tot en met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.
 

Het Anker2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder