Skip to main content
  • Nieuws
  • Herinrichting gebouw en vergaderzalen

Herinrichting gebouw en vergaderzalen

  • 27/05/2019

De voorbije maanden werd het Voka-gebouw in Brussel heringericht. Het opzet? Een aangename omgeving creëren voor de medewerkers en hun gezondheid. Zo kregen niet alleen de vergaderzalen een update, ook de 4de verdieping werd getransformeerd tot fitnessruimte. Op 14 mei werd deze verdieping met het hele team ingehuldigd.

Bij het binnenkomSessie stoelyogaen van het Voka-gebouw in Brussel, valt meteen op dat het interieur een opfrissing gekregen heeft. Het onthaal is verplaatst en vernieuwd, er is een extra vergaderzaal bij de inkom, en ook de meubels zien er heel wat moderner uit. Dat komt door de herinrichting van het Voka-gebouw, waarbij alle vergaderzalen in een nieuw jasje werden gestoken. Maar ook de 4de verdieping kreeg een nieuwe invulling. Sinds kort bevindt zich daar een toffe fitnessruimte mét douches, een yogaruimte en relaxruimte. Een verdieping zonder vergaderzalen, maar the place to be om enkel onder collega's even te ontspannen.

Op 14 mei werd deze verdieping met het hele team ingehuldigd. Niet alleen door een rondleiding, maar ook door écht een boost te geven aan het welzijn van de medewerkers. Zo konden de collega's gedurende de hele dag een hoofd- of stoelmassage krijgen van een professional. In de namiddag kon iedereen kiezen om een sessie stoelyoga of gezonde voeding te volgen. Het startschot was alvast geslaagd, nu zien of de collega's het volhouden.  

Hieronder enkele beelden van de nieuwe inrichting.

Onthaal
Onthaal
Vergaderzaal
Chilruimte
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez