Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Henco bespaart jaarlijks 7500 MWH met 1.000.000 m2 vloerverwarming

Henco bespaart jaarlijks 7500 MWH met 1.000.000 m2 vloerverwarming

  • 13/09/2023

Bij Henco bouwen we elke dag aan de wereld van morgen, onder ons motto ‘We care to connect’.

Als specialist in buizen, fittingen en koppelingen zijn we de betrouwbare partner van professionals in verwarming en sanitair. Onze ruim 300 gepassioneerde medewerkers leveren een jaarlijks visitekaartje af van 130 miljoen meter buis en 11 miljoen koppelingen. Sterke verbindingen, daar draait het om. We ondersteunen elk project met een sterke focus op service, expertise en vertrouwen. Henco kiest resoluut de weg van duurzaamheid in de volledige bedrijfsvoering. Dat betekent dat we van binnenuit werken aan een zorgzame omgang met planet, profit & people. Onze dagelijkse inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen vertalen zich in innovatieve en duurzame systemen, zoals onze succesvolle vloerverwarming. In 2022 realiseerden de Henco-buizen liefst 1 miljoen m2 vloerverwarming, om zowat 5.000 woningen van energiezuinige warmte en koeling te voorzien. Goed voor een energiebesparing van 7500 MWh!

Lees meer

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je
Mechelen-Kempen
Nieuws

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie