Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Henchman wint Legal AI Supplier of the Year Award en verwelkomt Deloitte als klant

Henchman wint Legal AI Supplier of the Year Award en verwelkomt Deloitte als klant

  • 29/11/2023

Henchman verwelkomt Deloitte als klant en nam de Legal AI Supllier of the Year award in ontvangst op het British Legal Tech Forum. Beide aankondigingen tonen na o.a. de indrukwekkende groei van 1300% en de samenwerking met Morae Global Corporation hoe hard het gaat voor Henchman. 

Ghent (BE) – November 29, 2023 – Henchman “the fastest contract drafting & negotiation experience ever made”, verwelkomde Deloitte als één van hun klanten, een strategische samenwerking die de juridische dienstverlening van Deloitte verder verrijkt. De artificial intelligence (AI)-tool voegt een intelligente laag toe aan de bestaande contract database van Deloitte, waardoor het o.a. voor hun legal professionals eenvoudig is om gebruik te maken van de expertise van het hele team. Bovendien won Henchman vorige week de Legal AI Supplier of the Year Award op de Netlaw Media Annual British Legal Technology Awards 2023, waar 12 winnaars in totaal werden gevierd.

Founding team Henchman
 

Zowel de award als de samenwerking met Deloitte zijn een bewijs van Henchman’s missie om de meest gebruiksvriendelijke contract drafting ervaring te leveren, met de snelste waardecreatie voor legal professionals, zowel voor kleine als grote juridische organisaties wereldwijd.

Anaïs De Boulle, Legal Director bij Deloitte, is enthousiast:  “In een snel veranderende businesswereld is het essentieel om tijdige en nauwkeurige juridische diensten te leveren. We geloven erin dat Henchman aanzienlijk zal bijdragen aan onze capaciteit om klanten te helpen in complexe, juridische dossiers en toont ons commitment om onze klanten van de best-in-class service te voorzien. Bovendien is het aantrekken en behouden van toptalent van groot belang in onze sector. Henchmans innovatieve aanpak tilt niet alleen onze dienstverlening naar een hoger niveau, maar fungeert ook als een onderscheidend kenmerk in onze mogelijkheid om de meest getalenteerde juridische collega’s aan te trekken en te behouden, wat zorgt voor een dynamisch en vooruitstrevend team dat toegewijd is aan het succes van onze klanten."

Record groei en internationaal momentum

Zelfs met nog één maand te gaan, was 2023 al een krachtig jaar van groei voor het bedrijf op het gebied van klanten, medewerkers en internationalisering. Enkele milestones:

  • Met een internationale kijk wist Henchman meer dan 100 klanten te onboarden in meer dan 35 landen, verspreid over 5 continenten
  • Het team verdubbelde om zo de groeiende klantendatabase goed te kunnen onboarden & ondersteunen 
  • Strategische partnerships met Morae Global Corporation en Law Insider
  • De lancering van Henchman AI en contract reviewing & negotiation mogelijkheden, beiden als toevoeging tot het core-product
  • Henchman rolde ook de multi-LLM-aanpak uit, waardoor ze volledig onafhankelijk van grote AI-bedrijven opereren
  • Henchman won de Legal AI Supplier of the Year Award op het British Legal Technology Forum en de International High Potential Award van Flanders Investment & Trade (FIT) eerder dit jaar
  • De omzet groeide afgelopen anderhalf jaar met 1.300%.  

Co-founder Gilles Mattelin: “De prestaties van dit jaar weerspiegelen het harde werk, de toewijding en de innovatie van ons hele team, waar we ongelooflijk dankbaar voor zijn. Verder zijn we verheugd om Deloitte te verwelkomen, een wereldwijd erkende leider in professionele dienstverlening. Onze missie omvatte altijd om de meest gebruiksvriendelijke ervaring voor het opstellen van contracten te voorzien, met de snelste waarde creatie. Dit voor zowel kleine als grote juridische organisaties over de hele wereld. De bevestigingen van Deloitte, Flanders Investment & Trade en het British Legal Tech Forum zij significante stappen om die missie te bereiken.”

Henchman blijft grenzen verleggen in de wereld van contract drafting en houdt tegelijkertijd vast aan hun commitment om de gedeelde kennis binnen juridische teams toegankelijk te maken.  Dankzij de ondersteuning van technologie lukt samenwerken nog beter en levert het een meer pro-actieve service met hogere toegevoegde waarde voor klanten.
 

"De bevestigingen van Deloitte, Flanders Investment & Trade en het British Legal Tech Forum zij significante stappen om onze missie te bereiken.”

Co-founder Gilles Mattelin

Bekijk zeker ook volgende opleidingen

Wil je meer weten over ons startersaanbod?

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies

OV - Festival van Vlaanderen
Gent Jazz 2024