Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Grootste verjaardagsfeest van Vlaanderen

Grootste verjaardagsfeest van Vlaanderen

  • 03/06/2022

Op het event 'Voka Summer Cocktail' hebben vanavond 37 bedrijven hun verjaardag gevierd. Allemaal tegelijk, op één feest. "Al die bedrijven samen zijn goed voor 2.325 jaar ondernemerschap. Goed voor het grootste verjaardagsfeest van Vlaanderen", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. Tussen de 37 jarige bedrijven zitten een aantal monumenten, zoals Sibelco (150 jaar) en AGC Glass Europe (100 jaar).

Zo'n 650 ondernemers waren vanavond, op het recreatiedomein 'De Nekker' in Mechelen, aanwezig op 'Voka Summer Cocktail'. Een event van Voka Mechelen-Kempen en Jong Voka Mechelen. In totaal zijn 37 bedrijven gevierd. Denk maar aan Skillflex (10 jaar), Link 2 Europe en Luc Feyaerts BVBA (beiden 15 jaar), Continental (50 jaar) en Gudrun Commercial (80 jaar). De meeste kaarsjes waren voor AGC Glass Europe (100 jaar) en Sibelco (150 jaar).

 

 

Heruitvinden

"Dit zijn monumenten van het ondernemerschap. Als mens ben je op die leeftijd stokoud, maar als bedrijf zijn ze springlevend", zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. "Net als al die andere bedrijven, die we vanavond uitgebreid huldigen. Dat verdienen ze. Want laten we niet vergeten: een heel deel van deze bedrijven hebben zich moeten heruitvinden, in volle crisis. Zij tonen – stuk voor stuk – hoe belangrijk het is om zoveel ervaring te hebben."

Advertentie VanRoey- nov