Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Grootste netwerkvloer van het land van start in Antwerp Expo

Grootste netwerkvloer van het land van start in Antwerp Expo

  • 20/09/2023

Antwerp Expo vormt vandaag en morgen opnieuw het decor van de grootste netwerkbeurs van het land. In vergelijking met de eerste editie twee jaar geleden zijn de Bedrijvennetwerkdagen 2023 twintig procent gegroeid, zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. ‘Met 165 standhouders durven we dit jaar ook mikken op meer dan vierduizend bezoekers.' Vlaams viceminister-president Bart Somers kwam vandaag de Bedrijvennetwerkdagen officieel openen.

‘Nooit eerder leefden we in zo’n snel veranderende wereld. Burgers maar ook bedrijven zullen meer dan ooit moeten samenwerken om de oplossingen van morgen te vinden. En daarom zijn beurzen zoals deze ontzettend belangrijk’, zei Bart Somers bij de officiële opening van de Bedrijvennetwerkdagen.

​De Kamer Antwerpen-Waasland organiseert de Bedrijvennetwerkdagen in samenwerking met Kortrijk Xpo. Het is een vakbeurs voor professionals en ondernemers uit alle mogelijke sectoren. 'Een AI-specialist kan zijn technologie hier zowel tonen aan een transportbedrijf als aan een voedingsproducent. En je zit aan tafel met bedrijven die bij wijze van spreken om de hoek liggen. Die combinatie maakt onze formule uniek. Ideeën uitwisselen, zakendoen en netwerken zijn de drie activiteiten waar het hier de komende dagen om draait', licht Luc Luwel nog toe.

​Om dat te ondersteunen, kunnen bezoekers en standhouders op de beursvloer doorlopend randactiviteiten meepikken waaronder live actua-interviews rond ondernemersthema’s, inspiratiesessies voor familiebedrijven en speeddatings met andere ondernemers.
​De Bedrijvennetwerkdagen zijn vandaag en morgen vrij toegankelijk, telkens tussen 14.00u en 21.00 u. De inkom is gratis. Bezoekers hoeven zich enkel te registreren.
​Alle info over dit event kan je vinden op https://www.voka.be/programmabedrijvennetwerkdagen2023

Bekijk hieronder de foto's.

Zitten de foto's verstopt? Meld je aan of maak een profiel aan op onze website om de foto's te bekijken.

Bekijk de foto's van dag 2

Bekijk de foto's van dag 2

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager