Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Gratis infosessie: "Leer jouw bedrijf redden tijdens een crisissituatie" en opleiding "Correct communiceren in een crisissituatie"

Gratis infosessie: "Leer jouw bedrijf redden tijdens een crisissituatie" en opleiding "Correct communiceren in een crisissituatie"

  • 20/04/2022

Als bedrijfsleider kan je op een bepaald moment in je carrière geconfronteerd worden met een crisissituatie zoals een brand

Om je voor te bereiden op zo’n stressvolle situatie, organiseren Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Alfaport Voka een gratis infosessie op 4 en 18 mei 2022. De crisismanagers van de Brandweer Zone Antwerpen en stad Antwerpen en de hulpverleningszone Waasland en gemeente Beveren delen hiervoor graag nuttige praktische tips. Meer info: https://www.voka.be/activiteiten/leer-jouw-bedrijf-redden-tijdens-een-c…

Als vervolg van deze infosessie, kan je deelnemen aan de opleiding "Leer juist communiceren tijdens een crisissituatie" die gegeven wordt door Whyte Corporate Affairs nv, gespecialiseerd in crisiscommunicatie. Het uitwerken van een communicatieplan uit op maat van jouw bedrijf komt hier aan bod. Meer info: 
https://www.voka.be/activiteiten/correct-communiceren-een-crisissituatie
 

Proximus
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - ovam
imu - vzw - Rode Kruis
Advertentie VanRoey- nov