Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Go international met onze Global Ambassadors

Go international met onze Global Ambassadors

  • 04/11/2020

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om jouw onderneming internationaal te steunen. Onze Global Ambassadors zijn een nieuw en exclusief netwerk van ondernemers of managers die een goed buitenlands netwerk en/of ervaring hebben en op die manier een klankbord vormen voor ondernemers. We stellen graag onze 7 Global Ambassadors voor.

Meer info

Heb jij ook internationale ambities of wil je jouw internationale plannen finetunen, ontdek dan ons traject Go International waarbij wij je ondersteunen bij de opmaak van jouw exportplan op maat.

Zit je met specifieke vragen rond de Duitse markt, neem dan deel aan ons traject BeyondBorders Duitsland, waar we je klaarstomen voor jouw exportplannen in Duitsland.

Hebt je een vraag voor één van onze Global Ambassadors, een vraag omtrent internationaal ondernemen, het opzetten van exportactiviteiten of een bepaald exportland? Neem dan contact op met Isabelle Meulemeester: isabelle.meulemeester@voka.be

Logo's

 

Proximus

This article appeared in our magazines