Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Giroflex nieuw bij Hendrickx Office & Interior

Giroflex nieuw bij Hendrickx Office & Interior

  • 01/12/2022

Al sinds 1872 is het bureaustoelenmerk Giroflex – met Belgische roots! – synomiem met ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit. Met maar liefst 150 jaar ervaring biedt Giroflex een ruim assortiment van betrouwbare en duurzame topstoelen, met de laatste jaren ook volop aandacht voor circulair ontworpen bureaustoelen.

Al sinds 1872 is het bureaustoelenmerk Giroflex – met Belgische roots! – synomiem met ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit.Met maar liefst 150 jaar ervaring biedt Giroflex een ruim assortiment van betrouwbare en duurzame topstoelen, met de laatste jaren ook volop aandacht voor circulair ontworpen bureaustoelen.

Als toonaangevende specialist in ergonomische kantoor- en interieurinrichting zet Hendrickx Office & Interior uit Halen dit iconische merk nieuw op de kaart. Zaakvoerder Francis Verbist geeft u graag advies over de vele features van de Giroflex-stoelen. Bij Hendrickx Office & Interior kunt u terecht voor een totale dienstverlening, van aankoop tot onderhoud en herstelling van het Giroflex-gamma, evenals voor de merken HÅG, RH en RBM.

www.h-o-i.be

Giroflex Natural

 

 

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie