Skip to main content
  • Nieuws
  • Getuigenis: Ilse De Wit - White Raven IT

Getuigenis: Ilse De Wit - White Raven IT

  • 10/02/2020

White Raven IT bestaat intussen 1 jaar. Samen hebben de collega’s meer dan 50 jaar IT-ervaring, maar van ondernemen hadden ze nog geen kaas gegeten. Daarom stapten ze vorig jaar in het Bryo ScaleUp traject.

Voor ons hoeft het niet te stoppen daarom zeggen wij volmondig ‘we want more’!

Ilse De Wit

“Voor ons is Voka een soort van ondernemerschool geweest”, zegt Ilse De Wit, zaakvoerder van White Raven IT. “De kracht van het Bryo StartUp traject zat hem in het samenbrengen van bedrijven uit verschillende sectoren die allemaal in dezelfde fase zitten en dus allemaal dezelfde problemen en uitdagingen hebben. Wij merkten wel al snel op dat wij sneller groeiden dan andere ondernemers in het traject, dus gaf Voka ons het advies om te veranderen van de StartUp groep naar de ScaleUp groep.” Bryo ScaleUp is voor bedrijven die minimum 100k omzet in 1 jaar zullen verwezenlijken met een marktklaar product dat zichzelf reeds bewezen heeft en bovendien schaalbaar is. White Raven IT haalde in haar eerste jaar een omzet van 195k.

“Nu is onze ScaleUp afgelopen en dat vinden wij heel jammer. Het allerliefst zouden wij in dat traject nog verder willen doorgroeien met de andere starters. Wij hebben zo veel goed advies gekregen dat we het intussen missen om naar de sessies te gaan”
Voor Ilse en haar collega’s waren er 5 zaken die er bij Bryo ScaleUp bovenuit staken: “Allereerst is het aanbod zeer interessant. Het is niet evident om elke sessie fascinerend te maken, maar daar is Shana Egana Viteri, de Bryocoach, zeker in geslaagd. Daarbij is het allemaal uitgelegd aan starters op een manier die starters kunnen begrijpen. Ten derde geeft Bryo ScaleUp de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere starters. Het is soms precies de AA-club van de ondernemers. Als je tegen iets aan bent gebotst vertel je dat in je groep en krijg je advies over hoe je het kan oplossen!” (lacht)

“Verder gaven de sessies mij steeds weer nieuwe inspiratie, die ik dan weer meebracht naar huis of doorgaf aan de collega’s. Bovendien merkte ik dat ik de theorie meteen kon omzetten in de praktijk. Intussen hebben wij zelfs een adviesraad opgezet, extra financiële expertise ingeroepen, inspiratiesessies gehouden, een bibliotheek aangelegd op het werk met een aantal boeken, allemaal aangeraden tijdens de ScaleUp sessies. Als laatste wil ik ook meegeven dat de Bryo-coördinatoren Shana Egana Viteri en Kris Beterams een super goede ondersteuning bieden. Niet alleen worden er concrete tips gegeven over ondernemen, er wordt ook eens naar je geluisterd. En dat kan deugd doen.”

l

Meer informatie rond Bryo ScaleUp

Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar?

Kom dan zeker naar onze kick-off

d

 

Proximus