Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • “Gerustgesteld worden en oplossingen aangereikt krijgen, da’s Flow!”

“Gerustgesteld worden en oplossingen aangereikt krijgen, da’s Flow!”

  • 03/08/2022

"Het is geruststellend én leerrijk om te merken dat bedrijven van dezelfde grootorde soortgelijke uitdagingen ervaren" aldus Pierre De Puydt, medebestuurder van Integral Interiors. Benieuwd hoe hij Flow heeft ervaren? Lees dan zeker dit artikel.

Pierre

 
Dag Pierre, wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik ben Pierre De Puydt en ik ben samen met mijn broer zaakvoerder van Integral Interiors. Daarnaast doe ik ook nog andere projecten binnen vastgoed. Verder probeer ik veel tijd met mijn gezin door te brengen en gaan we graag vaak op reis. Het is niet enkel werken. De balans tussen werk en privé is erg belangrijk voor mij.
 

Wat is jouw ervaring met Flow en waarom heb je besloten om deel te nemen aan het traject?

Ik heb me ingeschreven voor Flow omdat ik merkte dat je in bedrijven van dezelfde grootorde soortgelijke uitdagingen ervaart en omdat ik het moeilijk vind om hier intern over te praten met de betrokken personen, vanwege de overtuiging van je eigen denkpatroon. Als je je met ondernemers die zich in dezelfde situatie bevinden, gaat omringen, is het geruststellend omdat je effectief merkt dat zij met dezelfde uitdagingen kampen én zie je dat sommigen daar wel oplossingen voor hebben, die je dan kan integreren in je eigen organisatie. 

Iedere persoon is uniek en heeft zo zijn eigen sterktes. Sommigen zijn erg goed in het organisatorische, anderen zijn goed in inspireren… Zo merk je dat als je tien verschillende mensen samenbrengt in een groep, dat je op elk vlak toch wel iets kan leren van een ander. Binnen de groep worden ook verschillende sectoren gecoverd, wat het ook interessant maakt om te beseffen dat er zich over de sectoren heen gelijkaardige situaties voordoen.
 

Hoe verschillend sectoren en zaakvoerders ook zijn, we proberen allemaal hetzelfde te bereiken: vooruitgaan met ons bedrijf

Pierre De Puydt

Heb je iets waardevols ontdekt over jezelf tijdens het traject of wat is jou bijgebleven? 

Voornamelijk wat ik zonet al zei. Hoe verschillend sectoren en zaakvoerders ook zijn, we proberen allemaal hetzelfde te bereiken: vooruitgaan met ons bedrijf. Wat ik over mezelf heb ontdekt is dat het operationele binnen het bedrijf minder mijn ding is. Vandaar heb ik een nieuwe operationele medewerker aangeworven om een deel van mijn taken over te nemen. Op deze manier kon ik me het afgelopen jaar steeds meer op het strategische focussen en ben ik ook binnen andere bedrijven als bestuurder strategisch aan de slag gegaan. Flow heeft zeker bijgedragen in het verkrijgen van dit inzicht.
 

Wil je meer informatie over dit groeitraject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon

Griet Santy

Groeitrajecten - Arbeidsmarkt