Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Georges-Louis Bouchez op Voka Zomerstage bij Addax Motors

Georges-Louis Bouchez op Voka Zomerstage bij Addax Motors

  • 01/09/2022

Dinsdag 30 augustus ging MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op Voka Zomerstage bij Addax Motors, fabrikant van elektrische voertuigen, in Deerlijk. 

Georges-Louis Bouchez Voka Zomerstage Addax Motors

Op dinsdag 30 augustus kon MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez het West-Vlaamse ondernemerschap ervaren tijdens zijn Voka Zomerstage bij Addax Motors. De jonge kmo uit Deerlijk (opgericht in 2016!) produceert 100% elektrische bedrijfsvoertuigen en is de enige ontwikkelaar van elektrische bestelwagens in ons land. Het bedrijf wil België mee op de kaart zetten als innovatief productieland en een lans breken voor bedrijven in de Belgische maakindustrie.

Na een toer doorheen de productiehal kroop de Waalse politicus zelf achter het stuur van een Addax Motor-voertuig en voerde hij met verve een testrit uit. Op die manier kon hij kennismaken met het innovatieve bedrijf, dat hoge ambities koestert binnen een uniek marktsegment: last mile delivery en utility-voertuigen.

“De elektrificatie van (bedrijfs)voertuigen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Elektriciteit die wordt opgewekt met hernieuwbare of kernenergie, is onmisbaar in de strijd tegen de CO2-uitstoot en maakt ons onafhankelijk van duur, onzeker en vervuilend buitenlands gas”, zegt Georges-Louis Bouchez.

Na de indrukwekkende kennismaking met het West-Vlaamse ondernemerschap maakte Bouchez kennis met een tweede West-Vlaams talent: netwerken. Na zijn Voka Zomerstage trok hij namelijk naar Waregem Koerse.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag