Skip to main content
Map

Generation Y !

  • 02/11/2021

Op donderdag 30 september 2021 verwelkomden we in het Terhills Hotel maar liefst 21 Limburgse ondernemers, kaderleden en young potentials voor de start van onze high level leertrajecten MBA Highlights en Generation Y.

Het opleidingstraject Generation Y, bestemd voor (toekomstige) managers en eigenaars-ondernemers, daagt je uit om jezelf in vraag te stellen, de organisatiedynamiek onder de loep te nemen en de bedrijfsstrategie verder uit te bouwen. 

Gen y

 

Acht young potentials maakten de keuze om samen te investeren in hun bedrijf en zichzelf klaar te stomen voor de toekomst.

Tijdens de eerste trajectmodule gingen ze onder leiding van James Bampfield van Quinx op zoek naar wie ze echt zijn en waar hun ambities liggen, om zo hun persoonlijke leiderschap te versterken. 
James Bampfield, oprichter van Quinx, heeft jarenlang ervaring in het coachen van bedrijfsleiders en organisaties in verschillende landen. Hij werkt samen met een indrukwekkende lijst van Belgische CEO's. James is ook de man achter ons Real Leaders-traject, waarbij hij ervaren ondernemers 15 dagen lang meeneemt op een journey naar écht ­leiderschap!
In de volgende modules verwelkomen we Ineke van de Braak van 4D over het thema organisatieontwikkeling en John Metselaar van Solvay Business School of Economics & Management rond strategie.
Onze Gen Y’ers vormen elk jaar een mooie mix van zonen en doch­ters van familiebedrijven, eigenaars-ondernemers en manager­functies. 

Dit jaar verwelkomden we de volgende young potentials:

Laurens Potargent (AMS Belgium), Michiel Beutels (Kredo Keukendesign), Deborah Vochten (Medialife), Xavier Van Mierloo (Scandinavian Tobacco Group), Koen Van Accom (A&Co Accountants ), Aline Verslegers (Verzekeringen Verslegers, Bollen, Martens), Senne Poelmans (Voka - Kamer van Koophandel Limburg) en Lena Clement (Voka - Kamer van Koophandel Limburg).

 

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Artikel uit publicatie