Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Franky Demon op Voka Zomerstage bij AZ Sint-Lucas Brugge

Franky Demon op Voka Zomerstage bij AZ Sint-Lucas Brugge

  • 22/08/2022

Vrijdag 19 augustus verruilde federaal parlementslid voor cd&v Franky Demon het politieke leven een dag voor zijn Voka Zomerstage bij ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Brugge. 

Franky Demon Voka Zomerstage 2022

Federaal parlementslid voor cd&v Franky Demon ging vrijdag 19 augustus op Voka zomerstage bij ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Brugge.

Na een korte kennismaking werd de politicus rondgeleid op verschillende diensten, zoals het operatiekwartier, de spoeddienst, de pediatrie, geriatrie en de farmacie. Ook de bouwwerkzaamheden voor een nieuw logistiek gebouw en parking mocht hij van naderbij bekijken.

Algemeen directeur Niko Dierickx dompelde Franky Demon onder in de wereld van de zorg en ziekenhuizen. Daarbij worden verschillende aspecten behandeld: netwerken en fusies met andere ziekenhuizen, financiering en ziekenhuishervormingen, digitalisering en informatisering, personeelstekort, …

Voor deze zorginstelling staat het welzijn en de dienstverlening van de patiënten centraal, al zijn er ook heel wat uitdagingen... Heel wat food for thought dus na een zeer leerrijke Voka Zomerstage.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag