Skip to main content
  • Nieuws
  • Forum Energie zoomt in op kansen op energievlak

Forum Energie zoomt in op kansen op energievlak

  • 22/09/2017

Voka – Kamer van Koophandel Kempen organiseert op 10 oktober 2017 het Forum Energie in de Olmense Zoo in Balen. We bekijken van nabij de energiemarkt die in volle verandering is.

De omschakeling naar duurzame en hernieuwbare energie, de aanleg van (groene) warmtenetten, de nieuwe technologieën voor het opslaan van energie. Veranderingen die uitdagingen zijn voor bedrijven, maar zeker ook economische opportuniteiten bieden. Deelnemers die daarvoor kiezen, kunnen in cocreatie ontdekken hoe de belangrijkste van deze opportuniteiten hun concrete toepassing kunnen vinden in hun bedrijf.
 

forumenergie


Het Forum Energie richt zich specifiek tot de bedrijfsleiders. Je weet dat er veel verandert, maar hoe en wat, weet je niet. Zolang er maar geleverd wordt en je het kan betalen, is het al lang goed.

Tegelijk weet je: het energielandschap is in volle transitie. Nieuwe businessmodellen zien het licht. Hoe kan je vandaag en morgen de juiste ecologische en economische keuzes maken met betrekking tot uw energiehuishouding?
 

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.