Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Foreach laat werknemers werktijd en -locatie kiezen

Foreach laat werknemers werktijd en -locatie kiezen

  • 13/07/2020

Het softwarebedrijf Foreach laat haar werknemers voortaan zelf wanneer en op welke locatie zij werken. Dat mogen ze beslissen in functie van hun werk van die dag. Volgens Jan Nuyens, ceo van Foreach, werd tijdens de lockdown duidelijk dat de teams vanop afstand goed kunnen samenwerken.

Door de komst van het coronavirus zat er voor de medewerkers van Foreach niets anders op dan van thuis uit te werken. Nu de maatregelen wat versoepeld zijn, wil het softwarebedrijf de flexibele regeling behouden in de toekomst. Werknemers kunnen voortaan via 'ForeachFlex' zelf beslissen waar en hoelang ze werken in functie van hun werk die dag.

“Met ForeachFlex vertrouwen we onze collega’s de verantwoordelijkheid toe om hun werktijd en -locatie naar eigen inzicht te organiseren, zolang dit de samenwerking met elkaar en met klanten ondersteunt. We hopen zo dat de momenten die we samen op één locatie zitten, gebruikt worden om echt samen te werken en waarde te creëren”, vertelt Jan Nuyens, ceo van Foreach in Made in Antwerpen.

Foreach hoopt met de flexibele samenwerking een betere work-life balans en meer efficiëntie tijdens het focuswerk te creëren. “Als je van plan bent om de hele dag alleen en gefocust te werken, blijf dan gerust thuiswerken. Als je een brainstorm hebt met je collega’s, kom dan samen naar kantoor”, besluit Nuyens.

https://www.foreach.be/nl

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - DNCM
Proximus
AW_Digitalisering
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - obd
AW_Welt_6stappenplan