Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Fietsleasing in een nachtelijk jasje

Fietsleasing in een nachtelijk jasje

  • 31/08/2021

Op 9 september organiseert VDW Lease de Bike Discoveries. Autoleasing kennen we al een tijdje maar ook fietsleasing wordt steeds populairder. Toch komen er vaak heel wat vragen naar boven. Zijn er kosten voor mijn organisatie? Is er een fiscaal voordeel? Waar kunnen mijn werknemers terecht? Wat is het voordeel van fietsleasing? Hoe zit dat juist met loonverwerking? … En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De lijst met vragen rond fietsleasing is behoorlijk lang en die wil VDW Lease graag samen met jou de wereld uit helpen! Daarom nodigen ze jou van harte uit op de VDW Lease – Bike Discoveries op 9 september.

Verwacht je aan een rijk gevulde avond die je honger naar fietsleasinginformatie met verve zal stillen! Starten doen ze met een voordracht door Kris Peeters, niet de politieker, wel de mobiliteitsexpert, gevolgd door een interactief fietsleasing debat. In het debat komen alle aspecten over fietsleasing aan bod, van de unieke fietsleasing-formule van VDW Lease tot het belichten van het fiscaal en sociaal-juridisch luik.  

Napraten doe je in een informele setting onder het genot van een lekker hapje en een drankje! Klinkt goed? Schrijf je dan hier in voor de VDW Lease – Bike Discoveries

imu - vzw - headoffice
imu - vzw - Recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
Advertentie VanRoey- nov