Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Fast-track uw export met de Customs Attachés Contact Days!

Fast-track uw export met de Customs Attachés Contact Days!

  • 16/11/2021

Wist u dat:

  • Douanerechten lager zijn dankzij het vrijhandelsakkoord tussen de EU, Vietnam en Singapore?
  • In Indonesië een nieuwe halalreglementering van kracht is?
  • Er strikte regelgeving bestaat rond het sturen van samples naar India?

Neen? Geen probleem! U hoeft zelf geen douane-expert te zijn want de 5 Belgische douaneattachés kunnen u helpen met uw technische vragen en informatie geven over in-, uit- of doorvoer in het land waar zij zijn gevestigd. Maak gratis en snel met hen een afspraak op 15 en 16 december!

Heeft u reeds problemen ondervonden bij geblokkeerde zendingen of stalen of wil u problemen voorkomen? Het exportverhaal begint zelden aan de grens, niet enkel op commercieel vlak maar ook op vlak van administratie: registraties, markttoegang, kwaliteitsnormen… Voorbereiding is dus primordiaal!

Op 15 en 16 december kan u tijdens de douanecontactdagen in een online persoonlijk gesprek uw vragen en plannen bespreken met de douaneattaché en nagaan welke oplossingen er zijn om uw goederen zo vlot en zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen en op voorhand te weten welke documenten voor uit- of invoer u moet aanvragen.

Na de succesvolle contactdagen van de voorgaande jaren organiseren de Belgische Kamers van Koophandel en de Algemene Administratie Douane & Accijnzen dit jaar opnieuw een online editie met het internationaal netwerk van douaneattachés gevestigd in Brazilië, China, India, Indonesië, Thaïland, Vietnam, Singapore en Rusland.

Voor meer informatie kan u hier terecht.

 

CACD

Contactpersoon

Laurence Menten

Projectverantwoordelijke Internationaal ondernemen

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
Advertentie VanRoey- nov
Proximus
imu - vzw - Recupel
AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - headoffice
imu - vzw - recupel