Skip to main content
  • Nieuws
  • Evelyn Verhoye (ALM Lift) en Frederiek Vanpeteghem (Ardovlam) zijn West-Vlaamse Plato-ambassadeurs 2018

Evelyn Verhoye (ALM Lift) en Frederiek Vanpeteghem (Ardovlam) zijn West-Vlaamse Plato-ambassadeurs 2018

  • 18/12/2017

Evelyn Verhoye van ALM Lift uit Meulebeke en Frederiek Vanpeteghem van Ardovlam uit Roeselare werden respectievelijk verkozen tot ‘Plato-ambassadeur Ondernemers’ en ‘Plato-ambassadeur Experten’ 2018. Als echte ambassadeurs zullen Evelyn en Frederiek een jaar lang het peterschapsproject Plato van Voka promoten.

De award ‘Plato-ambassadeur 2018’ werd op 14 december uitgereikt op het jaarlijkse Bal van Plato in zaal Ter Eeste in Roeselare. Zo’n 170 Plato-deelnemers waren getuige van deze uitreiking.

Enthousiaste ambassadeurs

Evelyn Verhoye van ALM Lift won de award bij de Plato Ondernemers. ALM is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers, schaarliften, heftrucks en verreikers. “Meedingen naar de titel van Plato-ambassadeur lag echt buiten mijn comfortzone. Het zijn mijn vrienden en medewerkers die mij overtuigd hebben om deel te nemen. Ik ben aangenaam verrast over de impact die de verkiezing heeft gehad, ook op sociale media. Deze verkiezing was een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik ben echt gegroeid, super!”

Frederiek Vanpeteghem van ArdoVlam won in de categorie Plato Experten. Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt. “Plato is voor mij het ideale klankbord en deze verkiezing was voor mij een rollercoaster van emoties en ervaringen met een subliem einde. Ik ben superfier verkozen te zijn tot Plato-ambassadeur. Het is een bekroning op mijn jarenlange inzet en mijn keuze om een job op te nemen binnen de KMO-wereld.”

Spannende strijd

De zoektocht naar de Plato-deelnemer die zijn enthousiasme over het project het meest uitdraagt, leverde 25 genomineerden op. Daaruit werden 6 finalisten gekozen door een jury, bestaande uit Anneke Vanfleteren (Agristo) en Stijn Verbrugghe (Or Tea?), de verkozen Platonisten van 2017 en Bert Mons, algemeen directeur Voka West-Vlaanderen.

Plato West-Vlaanderen

 

Contactpersoon

Valerie Meuser

Directeur Member Services