Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Enkele fun facts over...Miet Mouha

  • 27/03/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

 

Wat wilde je worden toen je klein was?

Goh, heel wat ideeën passeerden de revue. Van advocaat over dierenarts tot chef-kok. Alleen een carrière in de sportwereld heeft er nooit tussen gezeten. Het heeft ook lang geduurd voor ik wist wat ik wou studeren, dus heb ik toen maar gekozen voor Communicatie. Een goede keuze achteraf gezien, want ik kon er nog alle kanten mee uit.
 

Waar ben je een diehard fan van?

Zéér voor de hand liggend… Hubo Limburg United!

 

Waarvoor mogen we je 's nachts wakker maken?

Ik denk dat weinig mensen me ’s nachts wakker zouden durven te maken, dus als het zou gebeuren, zou het ook wel voor iets belangrijks zijn. Daarnaast… lekker eten? Een onverwachte citytrip? De leuke dingen van het leven!

 

Wat zou je doen als je de lotto won?

Een wereldreis maken, te beginnen met Azië. Maar wel op low profile en back to basics, om de cultuur écht te leren kennen. Grote luxe is sowieso niet echt aan mij besteed, het geld van de lotto zou eerder dienen als geruststelling dat je een tijdje verder kan zonder extra inkomen.

 

In welk land zou je nog willen wonen naast België?

Ik droom er soms wel van om enkele jaren in een grote wereldstad te wonen, zoals Londen of New York. Ik hou van de anonimiteit en snelheid van die steden, plus van de diversiteit aan culturen (en bijbehorend eten!) die er te vinden is. Maar ook een beachbar openen op een tropisch strand spookt weleens door mijn hoofd. Laat ons maar eerst beginnen met veel reizen en veel zien van de wereld, alvorens te verhuizen. Of met de lotto winnen.

 

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie