Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Tamara Hecker (Aquanova)

Enkele fun facts over Tamara Hecker (Aquanova)

  • 01/09/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Tamara Hecker (Aquanova)


1. Waar word je blij van?

Ik word heel blij van mijn gezin en samen genieten van kleine dingen. Als ik niet op mijn werk of thuis ben, kan je me vrijwel altijd in het zwembad vinden. Mijn twee kinderen zijn immers allebei wedstrijdzwemmers, en zelf ben ik er heel actief als vrijwilliger en voorzitter van het bestuur van de zwemvereniging.

2. Wat is jouw favoriete sport?

Het zal geen verrassing zijn dat zwemmen mijn favoriete sport is, waarbij ik vaak baantjes meezwem met mijn kids. Maar ook judo vind ik heel leuk, al beoefen ik deze sport niet meer actief.

3. Wat wilde je worden toen je klein was?

Als kind wilde ik graag bij de politie of de marine, maar mijn carrière heeft een compleet andere wending genomen. Vandaag ben ik gedelegeerd bestuurder van een prachtig en bloeiend bedrijf, en daar ben ik erg trots op.

4. Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen?

 Mijn voornaamste doelen op dit moment zijn het verder uitbouwen van een retailstrategie voor Aquanova nv, het professionaliseren van de organisatie en het verduurzamen van onze collectie.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie