Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Philip de Hollogne (PDH Consulting)

Enkele fun facts over Philip de Hollogne (PDH Consulting)

  • 05/07/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Philip de Hollogne (PDH Consulting)


1. Wat is jouw beste eigenschap?

Mijn beste eigenschap is mijn openheid en brede interesse in het leven, zonder snel te oordelen.  Ik probeer altijd te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn in wat anderen doen.

2. In welk land zou je nog willen wonen naast België?

Wonen aan de rand van een grote levendige stad in een zuiders land zoals Spanje, Italië of Griekenland spreekt me zeker aan. Limburg is heel aangenaam, maar het mag meer bruisen, zeker op zondag. Als ik een pr & videobureau zou kunnen beginnen in Rome, Barcelona of Athene, zou ik niet twijfelen. 

3. Wat is jouw favoriete sport? (Om zelf uit te oefenen of om naar te kijken)

Voetbal zonder twijfel. Het is meer dan alleen het spelletje. Het is nog een van de weinige plaatsen waar mensen van alle slag elkaar ontmoeten en waar we onze emoties nog de vrije loop kunnen laten gaan. In een vol stadion naar het voetbal kijken geeft nog altijd energie. Daarnaast loop en fiets ik heel graag in Limburg maar ook in de provincie Luik, waar het erg mooi is. Als ik fiets, dan vergeet ik even alles. 

4. Wat wilde je worden toen je klein was?

Sportjournalist en zo veel reizen maken voor het werk. Dat is gelukt. Maar ook hier staat een vervaldatum op. Na mijn journalistieke carrière was een eigen zaak een logische vervolgstap omdat zelfstandig zijn je de brede vrijheid geeft om te blijven vernieuwen en scherp te blijven.  

5. Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?

Mijn perfecte werkdag begint vroeg op kantoor om 7u30. Vervolgens geniet ik graag van een snelle maar heerlijke lunch in de stad. In de middag bezoek ik het liefst klanten of start ik een nieuw project, om daarna af te ronden met papierwerk. Na het werk sport ik of doe ik een leuke activiteit.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie