Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Nyree Claes (Wit-Gele Kruis)

Enkele fun facts over Nyree Claes (Wit-Gele Kruis)

  • 03/04/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Nyree Claes (Wit-Gele Kruis)


1. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Mijn perfecte dag begint om 6 uur met een koffie, een koude douche en zeven minuten sportoefeningen. Daarna bereid ik de dag voor aan mijn computer. Om 8 uur eet ik een boterhammetje en om 8.30 uur vertrek ik naar een van mijn jobs. Rond 19 uur eten we samen met de familie. En na het eten en een avondwandeling ga ik vaak nog werken aan de computer.

2. Waar word je blij van?

Ik word blij als ik jonge mensen zie groeien in hun talenten. Ik coach heel graag jonge mensen om hen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben ik ook blij dat ik elke dag deel mag uitmaken van een organisatie als het Wit-Gele Kruis, een organisatie die patiënten op een kwetsbaar moment ondersteunt en verzorgt.

3. Waar ben je het meest trots op?

Ik ben ontzettend trots op mijn twee kinderen. Mijn dochter die de keuze heeft gemaakt om haar muzikale talent te volgen en een opleiding tot jazz-zangeres aan het volgen is. En mijn zoon die zich met zijn wiskundige en organisatorische talenten profileert op de universiteit en als hoofdleider van de KSA van Stevoort.

4. Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?

Ik werk veel uren. Maar ik doe professioneel enkel zaken die ik – het meest van de tijd – fijn vind. Dit maakt dat het niet aanvoelt als werken. Maar als ik dan toch ontspanning, neem dan vind je mij in de natuur met familie, vrienden, hond of op een yogamat.

5. In welk land zou je nog willen wonen naast België?

Als ik zou verhuizen dan zou dat ongetwijfeld naar Italië zijn. La Dolce Vita. Dit is een land met zoveel mogelijkheden: cultuur, sfeer, mode, skiën, truffels, lekker eten en heerlijke wijn. Ja, dat zou ik gewoon kunnen worden.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie