Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Michel Darleux (Algeco Belgium)

Enkele fun facts over Michel Darleux (Algeco Belgium)

  • 02/10/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Michel Darleux (Algeco Belgium


1. Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? 

Een warm land met mooie historische locaties en een rijkgevulde cultuur, in combinatie met leuke restaurantjes voor een ontspannend drankje en hapje. 

2. Waar ben je een diehard fan van?

Ik ben een grote fan van rugby. Dit jaar ga ik zeker kijken naar het wereldkampioenschap in Frankrijk.

3. Wat zou je doen als je de lotto won?

Dan zou ik waarschijnlijk een deel ervan investeren in innovatieve projecten en goede doelen. En natuurlijk ook wat tijd vrijmaken om enkele mooie roadtrips te maken.

4. Waarop ben je het meeste trots?

Tot nu toe ben ik erg trots op mijn traject als CEO van Algeco. Het vergde hard werken en toewijding, ik ben erin geslaagd om mijn visie te realiseren en een geweldig team rond mij te verzamelen. 

5. Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen? 

Duurzame initiatieven binnen ons bedrijf bevorderen. Zoals de elektrificatie van onze vloot, zonnepanelen installeren en duurzame en innovatieve brandwerende modulaire units ontwikkelen.

6. Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werk bent? 

Wanneer ik niet aan het werk ben, kan je me zonder twijfel vinden in mijn tuin of in mijn garage. Ik geniet enorm van het werken met hout en houtbewerkingstools. Daarnaast vind ik het altijd leuk om aan mijn auto te sleutelen.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie