Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Michael Cillen (Covamo)

Enkele fun facts over Michael Cillen (Covamo)

  • 01/09/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Michael Cillen, Covamo

 

1. Waar word je blij van?

De normale dingen: iets gaan eten en drinken met vrienden of het hoofd leegmaken tijdens een work-out. De perfecte combinatie om de calorieën ook terug kwijt te spelen.

2. Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?

Kleine geluksmomentjes beleef ik dagelijks met mijn gezin. Deze momenten geven me zoveel energie om steeds weer te blijven gaan. Bovendien zorgen ze er ook voor dat alles mooi in balans is en blijft.

3. In welk land zou je nog willen wonen Naast België?

Canada, met zijn prachtige natuur en indrukwekkende landschappen, is een land waar ik zeker zou kunnen wonen. De natuur met de wilde beren en de Canadese kroegen zijn hierbij triggers.

4. Hou je meer van een strandvakantie of een citytrip?

Omwille van het avontuurlijke karakter geef ik de voorkeur aan citytrips. In het zakenleven is het ook belangrijk om steeds weer het avontuur op te zoeken en nieuwe mensen en plaatsen te leren kennen. Een citytrip geeft me dezelfde kick.

5. Wat is jouw levensmotto?

“In de puinhoop van vandaag liggen de parels van morgen.” Hiermee bedoel ik dat je vandaag een tegenslag kan hebben, en dat je dankzij veerkracht en een positieve mindset de opportuniteiten en mogelijkheden van de volgende dag niet mag negeren.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie