Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Maarten Claes (Fresh Tray)

Enkele fun facts over Maarten Claes (Fresh Tray)

  • 02/05/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Maarten Claes (Fresh Tray)

 

1. In welk land zou je nog willen wonen naast België?

Brazilië: mooie stranden, mooi weer, vriendelijke mensen en lekker eten. Dit is ook de plaats waar het hele Fresh Tray-verhaal is begonnen, op een beach clean-up op het strand. Erna startte ik een marktonderzoek in Europa, waaruit bleek dat er nog geen enkel bedrijf peuken recycleerde. Bovendien kwamen er ook meer problemen naar boven die meteen mee opgelost konden worden, zoals brandende en stinkende vuilnisbakken, materiaal dat niet weerbestendig is of onderhoud van rokerszones.

2. Waar word je blij van?

Ik word blij van tijd doorbrengen met familie en vrienden, naar concerten van mijn favoriete artiesten gaan, luisteren naar muziek, van lekker uit eten gaan en mijn dagelijkse uurtje in de gym.

3. Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?

Mijn ideale werkdag is gebaseerd op drie pijlers: productiviteit, succesvolle deals en creativiteit. Zoveel mogelijk werk verzetten en belangrijke taken afvinken, maar ook zorgen dat er een goede work-lifebalans is. Het binnenhalen van een grote klant of een nieuw contract behoort natuurlijk ook tot een perfecte werkdag, samen met het krijgen van positieve reacties van klanten, partners en collega’s. Tot slot bestaat een ideale werkdag ook uit het ontwikkelen van innovatieve ideeën, het oplossen van uitdagende problemen en brainstormen met mijn freelancers over nieuwe projecten.

4. Wat is jouw levensmotto?

‘Be the change you wish to see in the world’ van Mahatma Gandhi. Dit citaat moedigt mensen aan om zelf het goede voorbeeld te geven en actie te ondernemen om de wereld te verbeteren, in plaats van te wachten op anderen om verandering teweeg te brengen. En dit is wat we met Fresh Tray ook doen, bijdragen aan een schonere wereld door de giftige peuken uit het milieu te halen.

5. Naar wie kijk je op? Wie is jouw rolmodel?

Naar Elon musk, CEO van SpaceX, Tesla en andere innovatieve bedrijven. Hij is bekend om zijn ambitieuze doelen en zijn visie om de wereld te transformeren.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie