Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Johan Bongaerts (Bewel)

Enkele fun facts over Johan Bongaerts (Bewel)

  • 01/03/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Johan Bongaerts (Bewel)


1. Waar word je blij van?

Ik word blij als ik zie dat het mijn kinderen goed gaat, maar ook van mijn pasgeboren kleindochter Anna-Léa of van een koffie of pintje te gaan drinken met mijn beste vriend.

2. Waarop ben je het meest trots?

Op professioneel vlak ben ik het meest trots op het feit dat ik in mijn rol als Algemeen Directeur bij Bewel dag in dag uit van betekenis kan zijn voor mijn collega’s. Op persoonlijk vlak kijk ik op naar het doorzettingsvermogen van mijn echtgenote in ons gezin.

3. Welke doelen heb je nog voor ogen?

Het is mijn doel om met Bewel kampioen te worden in het ontwikkelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ik wil van Bewel ook het meest gerenommeerde maatwerkbedrijf van Vlaanderen maken. Zelf wil ik nog steeds minister worden.

4. Welke film kijk je telkens opnieuw?

Daar moet ik niet lang over nadenken: ‘Grease’ met Olivia Newton-John.

5. Welk advies zou je je 10-jarige zelf geven?

Ik zou zeggen: doe de dingen waarin je zin hebt met veel passie.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie