Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Enkele fun facts over... Jirky Thys

  • 03/01/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Jirky Thys 
Printcity

 

1 Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?    


Italië, Toscane, een heerlijk glas rode wijn met een prachtig uitzicht over wijngaarden/olijfbomen.


2 Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?


Voor een heerlijke echte pasta! 


3 Waarop ben je het meeste trots?


Op Printcity. We bestaan nog maar 7 jaar en hebben al een mooi groeitraject afgelegd. Afgelopen zomer zijn wij in ons nieuwe gebouw ingetrokken. We zijn begonnen met de afwerking op het moment dat Cas geboren was. De combinatie hiervan was pittig. Maar het eindresultaat, daar ben ik trots op.


4 Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?


Thuiskomen, mijn zoon Cas zien en ontdekken wat hij geleerd heeft in de crèche. Hij is nu 9 maanden oud en maakt dus veel sprongen. Er komt steeds meer interactie waardoor de momenten samen steeds leuker worden!


5 In welk land zou je nog willen wonen naast België? 


Italië, regio Toscane.  Een oprijlaan met cipressen, boven op een heuvel met een prachtig uitzicht over de olijfgaarden.


6 Ben jij een dierenmens?  


Ja, we hebben in ons bedrijf een Golden Retriever genaamd Stella. Stella verwelkomt alle klanten zonder te actief te zijn. Ze brengt haar leukste knuffel ter verwelkoming.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie