Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Jelle Wierdsma (Groeimakers)

Enkele fun facts over Jelle Wierdsma (Groeimakers)

  • 03/04/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Jelle Wierdsma (Groeimakers)

 

1. Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Ik kan enorm genieten van de quality time met mijn gezin. Of we nu gaan kamperen in Frankrijk, of we boeken een all-in hotel op een warme bestemming, elke vakantie brengt mij geluk. Maar als ik één vakantie moet kiezen, ga ik voor skivakanties. Niets helpt mij beter te deconnecteren omdat er in de actieve flow van skiën, après-skiën, eten en doodvermoeid in slaap vallen zeer weinig ruimte is om na te denken over werken.

2. Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?

Naast ‘Groeimaker’ klim ik af en toe eens op een podium als toetsenist van de feestband The Party Crew en de tribute band Queen’s Vision. Daarnaast probeer ik wekelijks een avondje met vrienden te gaan padellen. Maar vooral geniet ik van het thuiskomen bij mijn vrouw Jolien en mijn kinderen Jules en Josephine. Het bedritueel van de kleintjes is mijn grootste reality check. Elke avond valt er een pak van mijn schouders wanneer ik opnieuw besef dat wat er ook gebeurt, zij altijd mijn belangrijkste nalatenschap zullen zijn.

3. Wat wilde je worden toen je klein was?

Schrijver. Ik schreef als 10-jarige hele verhalenbundels over weerwolven en vampieren, en tijdens mijn studies Taal- & Letterkunde schreef ik nog steeds af en toe een kortverhaal, maar dan meer literair getint en minder avontuurlijk.

4. Wat is jouw levensmotto?

Altijd positief blijven. Het is geen evidentie om steeds positief door het leven te gaan ongeacht de omstandigheden, maar ik probeer hier zoveel mogelijk aan vast te houden. Dat begint al met het mijden van negatieve factoren en door zo weinig mogelijk aandacht te wijden aan donderwolken en energievreters.

5. Waarop ben je als zaakvoerder het meeste trots?

Ik ben het meest trots op de persoonlijke groei van mijn collega-Groeimakers. Sommigen van hen kwamen binnen als schoolverlater en beheren nu zelfstandig een hele portefeuille aan klanten en projecten, anderen kwamen binnen met een paar jaar ervaring in een totaal andere functie en hebben zich ontpopt tot rasechte digitale marketeers of account managers.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie