Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over... Jan Kuppers

Enkele fun facts over... Jan Kuppers

  • 01/02/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

 

1 Wat is jouw levensmotto?   


Per ardua ad astra: door de moeilijkheden heen naar de sterren. Blijf gaan voor je doel en accepteer de hindernissen. Je komt er alleen maar sterker uit.


2 Waar word je blij van?


Ik word blij als ik andere mensen een glimlach kan bezorgen. 
Het zit vaak in de kleine dingen. Een goed ontwerp, een fijn moment of natuurlijk een lekkere koffie van Monx Roasters … 


3 Waarop ben je het meeste trots?


In de eerste plaats op mijn twee dochters die elk hun eigen weg ontdekken tijdens hun jeugd. Maar ook op ons Monxteam, waarmee we van een idee aan de toog in 2016 gegroeid zijn, met een ogenschijnlijk alledaags product, tot een merk waarmee we erkenning krijgen van de huiskamer tot sterrenchefs.


4 Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?


De eet- en drinkmomenten met vrienden, thuis of aan de toog. Ik heb geen luxevakanties, dure kleren of exclusieve auto’s nodig om me goed te voelen. Een spontane ontmoeting, een fijn gesprek, een lekker glas wijn of een ijskoude Cristal van ’t vat. Daar zeg ik niet snel nee tegen.  


5 Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent? 


We hebben een hond die veel beweging nodig heeft. De Teut in Zonhoven blijft een fantastische plek om te wandelen.

 

6 Naar wie kijk je op? Wie is jouw rolmodel? 


Ik kijk enorm op naar mensen die met passie, ambitie en doorzettingsvermogen hun doel nastreven. Of het nu gaat om een danser, muzikant, dokter of loodgieter. Ik word blij als ik hen zie slagen.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie