Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Goedele Dirkx (Radekheim)

Enkele fun facts over Goedele Dirkx (Radekheim)

  • 02/05/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Goedele Dirkx (Radekheim)

 

1. Wat is jouw levensmotto?

‘Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.’

2. Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen?

Met onze meeting rooms (Radekheim in Oud-Rekem) willen we dé referentie worden voor Inspiring Meetings. Daarnaast wil ik graag nog meer mensen bewust maken van de kracht van onze mindset. Privé wil ik vooral blijven zorgen voor een goed evenwicht tussen vrije tijd en werktijd, alhoewel je met een eigen zaak toch nooit helemaal loskoppelt. ‘Practice what you preach’ blijft een boeiende uitdaging.

3. Welke film kijk je keer op keer opnieuw?

La vita e bella: een prachtige film waarbij liefde, verbeelding en humor de harde realiteit overstijgen. Een mooi voorbeeld van hoe je met de nodige veerkracht als mens toch veel kan overwinnen.

4. Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?

Zowel met het gezin als vrienden proberen we ten volle te genieten, waarbij dit veelal de simpele dingen van het leven zijn. We hebben een grote keukentafel en niets zo gezellig als die vol zit en er wat lekkers op tafel komt. Daarnaast ben ik al jaren actief betrokken bij de lokale Scouts-vereniging, zowel op administratief vlak als in de zomer. Dan ga ik mee op kamp als kookmoeder.

5. Wat staat er op je bucketlist?

Een boek schrijven, waarvan het onderwerp nog geen uitgemaakte zaak is. Samen met mijn man zou ik ook graag een opleiding tot Cliniclown willen volgen. Humor maakt een belangrijk deel uit van ons gezin, we zijn dol op kinderen en willen op die manier graag betekenisvol zijn.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie