Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Erik Kerkhofs (Kebro)

Enkele fun facts over Erik Kerkhofs (Kebro)

  • 03/11/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.


1. Wat wilde je worden toen je klein was?

Ik wilde heel graag architect worden, maar ik vond me niet creatief genoeg. Uiteindelijk heb ik Economie gestudeerd omdat ik er affiniteit voor had. Mijn vader was ondernemer en ik mocht hem als kleine knaap vaak helpen in de zaak. Na mijn studies kwam ik eerst terecht in het bankwezen, maar dat was mijn ding niet. Later ben ik uiteindelijk mee in het familiebedrijf gestapt. De interesse in de bouw is altijd aanwezig geweest.

2. Wat is jouw levensmotto?

Blijf mens in alles wat je doet. De bouw is een harde wereld waar het menselijke aspect soms ver zoek is. Alles moet sneller en goedkoper. Het is best moeilijk om voldoening te halen uit het harde werk dat wij leveren. De hele bouwwereld mag voor mij gerust wat zachter worden. 

3. Waar word je blij van?

Positieve feedback kan mijn dag echt goed maken. Er worden veel te weinig schouderklopjes gegeven, maar als ik dan een welgemeend compliment krijg, bijvoorbeeld over het werk dat uitgevoerd werd, dan ben ik er heel blij mee. Van nature uit zijn we als mens meer gefocust op het negatieve, waardoor het positieve haast niet opgemerkt wordt. Vandaar dat positieve feedback een gunstig effect op me heeft.

4. Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen?

Ik zou graag een overname doen, misschien zelfs in een hele andere business dan de bouw. Ik onderneem graag en een mooie opportuniteit ga ik zeker niet uit de weg. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.  

5. Naar wie kijk je op? Wie is jouw rolmodel?

Mijn vader is altijd een groot voorbeeld voor me geweest. Hij was destijds zaakvoerder van de Boerenbond in Gruitrode. Hij heeft me geleerd om op een eerlijke en correcte manier zaken te doen. Bij hem was een woord een woord. Hij heeft altijd hard gewerkt en veel opgeofferd voor zijn familie.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie