Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Els Dreesen (Buseloc vzw)

Enkele fun facts over Els Dreesen (Buseloc vzw)

  • 01/02/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Els Dreesen (Buseloc vzw)

 

1. Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?

Uiteraard breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin en mijn familie. Als moeder van twee jongvolwassenen hoef ik er niet meer iedere minuut voor hen te zijn, maar vaak hebben ze me toch nog nodig. Ik kom uit een grote familie en hecht veel belang aan de nauwe contacten met hen. Iedere gelegenheid is dan ook goed om een familiefeestje of etentje te organiseren. Daarnaast ben ik voorzitter van een fanfare en speel ik hoorn in dit muziekgezelschap.

2. Wat wilde je worden toen je klein was?

Als kind heb ik altijd opgekeken naar mijn oudste broer, die 17 jaar ouder is dan ik. Hij heeft, net zoals ik, een economische opleiding genoten. Ik heb dan ook nooit lang getwijfeld over een studiekeuze, ik wilde aan de slag in het bank- of bedrijfsleven in een economische functie en behaalde in 1993 mijn diploma Handelsingenieur.

3. Hou je meer van een strandvakantie of een citytrip?

Voor mij liever een citytrip. Ik ben iemand die niet lang stil kan zitten en heel graag van alles bijleert en nieuwe dingen leert kennen. Telkens opnieuw een andere stad ontdekken met haar specifieke cultuur en bezienswaardigheden blijft mij boeien.

4. Waarop ben je het meest trots?

Op waar ik vandaag sta. De directeursfunctie bij Buseloc kwam onverwachts op mijn pad. Na een slepende ziekte kwam de vorige directeur jammer genoeg te overlijden en werd mij gevraagd om de directeursfunctie, die ik ondertussen ad interim tijdelijk had overgenomen, definitief in te vullen. Het introduceren van Technologie 4.0 in onze werking is toch wel waar ik heel trots op ben. Dit is zeker niet evident met onze specifieke doelgroep.

5. Wat is jouw levensmotto?

Alles is altijd goed! Zelfs wanneer iets negatief uitdraait, zal dit nog steeds iets positiefs opleveren. We kunnen altijd leren uit onze fouten en soms moeten we deze maken om te komen tot waar we willen zijn.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie