Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Cindy van Ratingen (Fritel)

Enkele fun facts over Cindy van Ratingen (Fritel)

  • 05/07/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Cindy van Ratingen (Fritel)


1. Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Cruisen met mijn dochter of met ons gezinnetje om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Om vervolgens rond te struinen op een zonnig zuiders marktje, waar we onze zintuigen verwennen met heerlijke geuren van versheid. En bijgevolg aan de slag gaan met onze vondsten, om een smakelijk gerecht te creëren en volop te genieten van de rust om ons heen. 

2. Wat is het spannendste dat je ooit hebt meegemaakt?

Bestolen worden op een beurs in China en dan zonder gsm, paspoort, visum en geld in Hongkong (de bewoonde en toen nog westerse wereld) geraken. Sindsdien mag ik dus niet meer alleen naar China.

3. Waarvoor mogen we je 's nachts wakker maken?

Om dierbare vrienden uit de nood te helpen, voor champagne of om op reis te vertrekken.

4. Waarop ben je, als zaakvoerder, het meeste trots?

Als zaakvoerder ben ik het meest trots op twee belangrijke evoluties: de groei en ontwikkeling van onze onderneming op het gebied van organisatie, hr en processen, en de vooruitgang die ons merk Fritel, onze marketinginspanningen en ons productassortiment hebben doorgemaakt. 

5. Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen?

Onze volgende stap is om Fritel in heel Europa op de kaart te zetten en in ieder huishouden met een product aanwezig te zijn. Heel erg ambitieus dus, maar gezien onze aparte aanpak en onze inspirerende en innoverende rol zeker een haalbare kaart.

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie