Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Enkele fun facts over...

  • 01/12/2023

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

1 Wat is jouw beste eigenschap?   

Vrienden en kennissen zeggen me dat ik rustig blijf in moeilijke of stresserende situaties. Ik herken me wel in die omschrijving. Als situaties dreigen te ontsporen of dingen op ontploffen staan – en velen van links naar rechts beginnen te hollen – houd ik het hoofd koel en zoek ik rustig naar een oplossing.

2 Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Ik verkies een werkdag die nieuwe uitdagingen in petto heeft. Iets wat ik niet kan, is bandwerk. In een ver verleden heb ik dit eens gedaan, maar al na drie maanden gaf ik er de brui aan. Geef mij maar moeilijke vraagstukken waar ik intellectueel mijn tanden in kan zetten, op zoek naar de best passende oplossing. 

3 Waarop ben je als zaakvoerder het meest trots?

Te veel dingen om op te noemen. Als ik toch een keuze moet maken, is dat ongetwijfeld het team van mensen dat ik samen met mijn vennoot Bart Wolfs heb samengesteld. Het is mooi om te zien hoe elke collega een unieke persoonlijkheid heeft en hoe we elkaar helpen waar nodig. Teamwork is bij ons heel belangrijk. Op de een of andere manier zit dit in ons bedrijfs-DNA en moeten we hieraan weinig sleutelen.

4 Welk boek of welke film hebben je recent geïnspireerd, en waarom?

Dat was de film ‘Fair Play’, waarin een gelukkig koppel volledig het noorden verliest wanneer een van hen onverwacht promotie maakt. Nadat ik deze film samen met mijn vrouw had bekeken, kwamen we tot het besluit dat we lang geleden de wijze beslissing hebben genomen om niet samen te werken. Allebei kunnen we ons werk immers moeilijk achter ons laten als we na een werkdag thuiskomen. (lacht)  

5 Wat is jouw levensmotto? 

‘Doe een ander niet aan wat je zelf ook niet wenst mee te maken.’ Die wijsheid heb ik van mijn ouders meegekregen, en tot op vandaag pas ik ze toe. Ik heb immers het gevoel dat dit motto me vaak helpt in mijn keuzes, waarbij ik me altijd verplaats in andermans situatie. Als ik iets zelf niet leuk vind, dan ga ik op zoek naar een andere oplossing waarmee ook de tegenpartij kan leven.

 

Artikel uit publicatie