Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

  • 10/06/2019

Peleman Industries (Puurs-Sint-Amands), is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven meedingen naar de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

Voka - KvK Mechelen-Kempen zal de komende dagen 9 awards uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. Voor Klein-Brabant/Vaartland gaat de award naar Peleman Industries. Rudi Cleymans, voorzitter van de Voka Lokaal-afdeling, mocht zaakvoerster Esmeralda Peleman in haar eigen bedrijf verrassen. “Deze award komt heel onverwacht. Ik heb er geen woorden voor. Je doet het als zaakvoerster niet voor zo’n award. Je doet het omdat je dit graag doet. Maar als je zo’n award krijgt is dat natuurlijk een enorme waardering. Ik doe dit niet alleen. Dit is een award voor het hele team”, zegt Esmeralda Peleman.

Peleman Industries ontwikkelt toepassingen voor het bundelen van documenten en fotomateriaal. Omdat die markt onder druk staat, zet het bedrijf volop in op innovatie. Zo heeft de onderneming papier dat in een boek mooi plat blijft liggen. Ook als je de bladzijde omslaat. Boeken en documenten blijven zo altijd vanzelf open liggen.


Nieuw concept
Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. 

Vanaf maandag 10 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Stemmen kan dan tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

 

Peleman Industries