Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Eerste editie Generation Y succesvol afgerond

Eerste editie Generation Y succesvol afgerond

  • 16/05/2018

Twaalf jonge managers en eigenaars-ondernemers behaalden onlangs de titel ‘Official next generation leader’. Het resultaat van het nieuwe opleidingstraject van Voka – KvK Limburg waarbij ze 9 dagen lang met elkaar op pad gingen om stil te staan bij zichzelf en hun organisaties. De eerste editie van Generation Y was volledig uitverkocht!

Gif Gen Y
Hoedje af voor de deelnemers! 

Het traject bestond uit drie modules die de deelnemers uitdaagden om zich buiten hun comfortzone te begeven en zo zichzelf en hun organisatie in vraag te stellen. Persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie vormden de verschillende onderwerpen waarmee ze aan de slag gingen. Daarvoor werd beroep gedaan op James Bampfield (Quinx), Ineke van de Braak (4D) en John Metselaar (Solvay Brussels School of Economics and Management).

Afgelopen vrijdag, tijdens de slotceremonie, blikte iedereen terug op de afgelegde weg. De getuigschriften werden overhandigd en het traject werd in stijl afgesloten. De 12 kersvers afgestudeerden zijn klaar om verder mee te bouwen aan een ondernemend Limburg als ‘Official next generation leader’. Zij durven zichzelf in vraag stellen en denken in termen van organisatieontwikkeling en strategie om hun organisaties verder uit te bouwen.

“We zijn ervan overtuigd dat dit traject onze toekomstige leiders een brede basis geeft waarop zij zelf kunnen verder bouwen in de toekomst”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Lijst van de deelnemers

Naam

Voornaam

Bedrijf

Bruno

Noë

Group Bruno

Canini

Ivana

BT Dims - Telluria

Henrard

Axelle

Voka - KvK Limburg

Jeurissen

Thomas

MVT

Paesmans

Roel

Janssen Pharmaceutical companies

Pagnotta

Massimo

Giuliano CTI

Peeters

Joke

Cold Jet

Renier

Koen

KRIOS Automation

Renier

Stijn

KRIOS Automation

Vaes

Annelies

Deaplus

Werck

Kristien

Clavis

Willems

Jasper

Amptec

Foto's